Vintage jaren 50 patchwork relax fauteuil in de tint zwart en goud

Wat word ik toch weer blij van zo’n stoel. Deze oude fauteuil is een echte blikvanger in huis en zodra je erin gaat zitten kom je er niet graag uit.Ze is gestript, geschuurd en weer opgebouwd. Een heerlijke zit, ze is stevig…gewoon een goeie stoel. De mooie meubelstoffen in verschillende dessins in de kleuren zwart,goud en grijs.In patchwork stijl. Allemaal verschillende soorten meubelstof en dessins. Deze zijn aan elkaar gezet met dit als resultaat.Een uniek exemplaar. De stoel is rondom afgezet met zwarte siernagels.In de rug, 2 knopen van rubber.Ze heeft sierlijk houtsnijwerk aan de zijkanten.Ze is geschilderd in zwart krijtverf,door geschuurd voor een old look en behandeld met antiek was.

Maat zit : 51 diep / 42 zithoogte / aan de voorkant is ze 61 b en loopt smal af naar 44 cm Maat stoel : 66 b / 85 d / 86cm is de totale hoogte

Vraagprijs 495,00

 

Categorieën